Obsah

Lety na saních 9.2.2019

V sobotu 9.2.2019 se uskutečnily tradiční „Lety na saních“ v areálu bývalého skokanského můstku v Plavech. Letošní ročník byl ve znamení dvacítek – jednalo se o 20. ročník a zároveň se účastnilo 20 soutěžních posádek: Autoškola Pičmunda, Dovolená s Čedokem, Růžový tank, Formule, Autodrom, Walt Disney, Kino na vesnici, Hrdý reprezentační tým SUPŠ a VOŠ Turnov, Bombastická zábava, Divadlo Hurvínka a Spejbla, Opožděné letadlo, Pařezová chaloupka, Spongebob v ananasu, Sanitka, Velká plavská "stíplčejs", Sovětský raketoplán Buran, Raketice "Lety mimo", Jamajský bob, Televize Čumsem a Čapí, čapí, čapí hnízdo.

Výjimečnou podívanou přišlo shlédnout na 4500 diváků. Výsledky Letů:

Pódiové pořadí estetické části Letů:
1. Televize Čumsem, 2. Dovolená s Čedokem, 3. Sanitka

Pořadí skokanské části Letů:
1. Autoškola Pičmunda - 94 bodů, 2. Dovolená s Čedokem - 88 bodů, 3. Růžový tank - 87 bodů

Poděkování patří organizátorům akce, členům TJ Sokol Plavy, za přípravu sportovního areálu a celkového zajištění akce včetně občerstvení.

Vzhledem k tomu, že většina návštěvníků (i přes posílení vlakových spojů) přijela svými automobily, došlo k situaci, že k parkování nestačily vyhrazená parkoviště a vozidla parkovala i na chodnících podél komunikací. Díky příslušníkům městské policie Desná, kteří dbali na bezpečnost návštěvníků, nedošlo k žádnému dopravnímu incidentu.

Věříme, že se všem diváků letošní Lety líbily, a proto se těšíme za dva roky na shledanou.


 



Vytvořeno: 11. 2. 2019
Poslední aktualizace: 11. 2. 2019 11:39
Autor: Veronika Mrovčáková